Founders

Founders Likami: Marianne Priem en Lieven Dejonckheere - Superfoodforskin

Marianne Priem en Lieven Dejonckheere zijn het sterke duo achter het merk Likami. Ze zijn zowel zaken- als levenspartners’. De puurheid van IJsland inspireerde hen om een ​​beautymerk te lanceren zo schoon en natuurlijk als het land zelf. ‘Likami’ is IJslands voor ‘lichaam’ en verwijst naar de zuiverheid, kracht en schoonheid van het land.

Haar achtergrond in de voedingswetenschap geeft Marianne veel kennis over hoe belangrijk het is om het lichaam te voeden, zowel vanbuiten als vanbinnen. Lieven, ooit aan het werk als bio-ingenieur in voedingssupplementen, is net zo overtuigd van de waarde van krachtige ingrediënten. Met Likami vertalen ze hun no-nonsense benadering van schoonheid tot echt superfood voor zowel mannen als vrouwen, voor elk huidtype.

De toekomst van huidverzorging: eco-luxe, duurzaam, eclectisch, unisex en puur

‘Superfood for your skin’ is de kern van het merk en de belofte aan jou.
Likami is gemaakt met de visie om een luxemerk aan te bieden met huidverzorgingsproducten die vegan en biologisch zijn. Het ruime assortiment bestaat uit natuurlijke producten met pure en krachtige ingrediënten. Variërend van botanische wilde kruiden tot natuurlijke oliën, samengebracht in eerlijke recepten. Deze superfoods zijn extreem rijk aan vitamines, mineralen, vetzuren en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen je huid.

Daarbovenop zijn ze vrij van parabenen, minerale olie, PEG, TEA & DEA, GMO-ingrediënten, ethoxylaten, ftalaten, petrolatum, siliconen, sulfaten, fenoxyethanol, microplastics, synthetische geuren en kleurstoffen.

Likami respecteert dieren als zodanig dat geen producten of productingrediënten zijn getest op dieren.

Likami vegan huidverzorging

De botanische Likami Quadri Gold complex

De botanische Likami Quadri Gold complex is een exclusieve mix van vier natuurlijke, bioactieve, biologische ingrediënten: Sint-janskruid, duizendblad, salie en kliswortel.

Het combineren van deze vier wonderdoeners resulteert in een echt revolutionair huidverzorgingsproduct, met de maximale effectieve dosis aan vitale voedingselementen die het natuurlijke genezingsproces van jouw huid stimuleert.

 

Een allround duurzame levensstijl

Likami-producten worden respectvol verpakt in 100% gerecycleerde violette glazen flessen en potten. Likami's premium verpakkingsmateriaal is zorgvuldig geselecteerd op zijn vermogen om de werkende bestanddelen van geconcentreerde botanische formuleringen te beschermen en te behouden.
De huidverzorgingsproducten van Likami geven echte betekenis aan waar eenvoud voor staat: pure ingrediënten, duidelijke etiketten en eerlijke recepten gemaakt met veel expertise, zorg en liefde!

Natuurlijk gaan kan niet eenvoudiger!

Likami huidverzorging

#superfoodforskin
#vegan
#organic
#cleanbeauty

 

 

Shop hier de volledige collectie.

03 maart, 2021

Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.